Tuesday, May 30, 2017

Ingrid Cosmetics Eyeliner

Ingrid kozmetika dolazi iz Poljske i polako postaje sve popularnija na našem tržištu. Pisala sam već o dva njihova laka za nokte iz Gloss Gel linije (ovde), a sada vam pišem o nečemu totalno netipičnom za mene, a u pitanju je tečni ajlajner. 



Kažem netipičnom, zato što zaista nisam vešta u stavljanju lajnera i zbog toga ga retko koristim, ali s vremena na vreme se desi da i ja posegnem za njim. Ovaj Ingrid ajlajner je u tečnoj formi i nosi naziv Carbon Black. Naziv upućuje da je reč o intenzivno crnoj boji, što zaista i jeste. Aplikator je prilično tanak i elastičan, što mi se kod njega ne dopada. Nemoguće (makar meni) je da ga sa njim nanesem na kapak, pa sam uzela aplikator od nekog starog lajnera koji sam davno imala i sa njim sam uspela da ga nanesem.


Boja je crna, intenzivna i suši se u mat. Ne briše se ukoliko dodirnete kapak prstom, ali se razmazuje u dodiru sa vodom. Ukoliko tražite vodootporni lajner, onda vam predlažem da ovaj ipak preskočite. Veoma je dugotrajan, ostaje na mestu dok ga sami ne skinete. Meni je stajao od 12 popodne do 10 sati uveče i zaista se nije ni makao. Uklanja se micelarnom vodom, ali se pri tom postupku veoma razmazuje i ostavlja crne tragove oko očiju. To je ono što mi se ne dopada, jer mi se dešava i da mi uđe u oči i onda zna da pecka. 


Sve u svemu, mislim da je ovo veoma dobar ajlajner i potrudiću se da ga češće koristim. Najveća zamerka ide na konto aplikatora, smatram da bi malo deblji bio savršen za ovakav tip proizvoda i nadam se da će to proizvođač uvideti i promeniti ga. Ingrid kozmetiku u Srbiji možete pronaći na sajtu kozmetikaiparfemi.rs.



Koristite li vi ajlajnere?

*PR uzorak 

4 comments:

  1. Najlepse ti stoj ☺ Super ste zaista 12 h nece skloni mene bas svidjam ☺ ♥

    ReplyDelete
  2. Bas prirodno izgleda na tebi :) Odlican post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno. :)
      Ne znam da izvučem onaj repić, pa sam samo stavila iznad gornjeg kapka. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...